Categorieën

  • Dit ben ik!
  • Draagconsult
  • Verhuur
  • Workshops
  • Mamacafé Tiel
  • Webshop

Dit ben ik!

Ik ben Renske, getrouwd met Dennis en moeder van Jelmer (2010) en Yfke (2013)
Sinds 2003 ben ik werkzaam in de kinderopvang en in die jaren heb ik een duidelijk beeld gevormd van wat belangrijk is in de omgang met kleine kinderen en wat hun basisbehoeften zijn. 
Toen mijn zoon geboren werd ben ik al snel op zoek gegaan naar een manier om hem te dragen. Omdat ik niemand kende die dat deed en ik ook nog niet zo actief was op sociale media had ik het gevoel zelf het wiel te moeten uitvinden. 
Zo begon ik met een niet zo ergonomische banaanvormige draagzak. Jelmer vond het niets en zelf vond ik het ook niet fijn zitten. We zijn toen al gauw overgestapt op een rekbare doek. Dat was erg fijn en Jelmer kwam heerlijk tot rust in de doek als hij krampjes had. Helaas werd hij al gauw te zwaar voor deze doek. Gelukkig kreeg ik voor mijn verjaardag een geweven doek en ook daar hebben we nog lange tijd plezier van gehad. Bij Yfke heb ik vanaf het begin met de geweven doek gedragen en dat doen we nog steeds met veel plezier.

Omdat ik in mijn omgeving zie dat veel ouders het dragen wel proberen, maar niet goed weten hoe en wat, besloot ik de opleiding tot draagconsulente te doen, zodat ik meer mensen kan helpen bij het kiezen van een bij hen passende draagmethode en ze daar wegwijs in maken.
Veel dragende ouders stappen op een gegeven moment over van buik- naar rugdragen, dit kan erg spannend zijn. Ook hier kan ik begeleiding bij bieden.

Ook organiseer ik met veel plezier het maandelijkse mamacafé in Tiel. 
Daar ben ik ook als consulente aanwezig. 
Wil je hier eens bij aanwezig zijn? 
Iedere eerste vrijdag van de maand in Wijkcentrum 't Oosthonk, Meeslaan 2a te Tiel. 

Tot ziens!Nieuwsbrief?
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.